logo romania bus
Higer
logo higer

HIGER Romania - Autocare si Autobuze:

Higer Bus Company Limited este cea mai importanta companie de autocare si autobuze din China. Fabrica este situata in parcul industrial Singapore, din orasul chinezesc Suzhou, aflat la aproximativ 200 de kilometri de Shanghai.

higer

Productie de autocare si autobuze HIGER

Alaturi de fabrica Higer, in parcul industrial din Suzhou sunt concentrate alte 1400 de companii. Locul de nastere al Higer se intinde pe o suprafata de 500.000 mp. Fabrica este alcatuita din mai multe baze moderne pentru productia de autobuze si autocare. In acest loc se produc anual 18.000 de autobuze si sasie. Compania care produce marca Higer a fost infiintata la sfarsitul lui 1998, cu un capital inregistrat de 250 milioane Yuan (25 milioane euro), iar in prezent are investitii in valoare de 1,18 miliarde Yuan (118 milioane de euro) si peste 2800 de angajati. De la infiintarea sa, compania a cunoscut o dezvoltare rapida. Viteza medie de crestere anuala a fost de 50%. In acest moment, Higer este cel mai important producator chinez de pe segmentul BUS.

Higer Bus Company Limited in lume

Potrivit ultimelor date, Higer detine 20% din cota de piata a Chinei. Aceasta o plaseaza printre primele trei companii din industria autobuzelor din China. Companiei i-au crescut vanzarile cu 10.000 vehicule fata de 2005 si a ajuns la 13.500 de unitati produse in anul 2006, cu un volum al vanzarilor ce depaseste 350 milioane euro. Pe pietele din strainatate (Orientul Mijlociu, Sud Estul Asiei, America, Africa, Europa de Est si alte regiuni) compania Higer Bus a distribuit un numar de peste 4.000 de autobuze. Higer Bus a devenit treptat o stea a industriei mondiale de autobuze. In anul 2007, Higer a obtinut trei premii importante: "Cel mai bun producator de autocare al anului", "Cel mai bun echipament de siguranta al anului", "Cea mai buna imagine de autocar a anului". Aceste premii reprezinta inca o recunoastere a prestigiului de care se bucura la nivel mondial, in randul clientilor si printre constructorii de autocare si autobuze, pentru excelenta sa forta. Higer a lansat cu succes peste 300 de modele diferite de autobuze din seriile A, V, S, B, W si Star. Cu lungimi intre 6 si 18 metri, vehiculele produse aici au fost create cu scopul de a satisface nevoile si cerintele de transport ale pasagerilor de toate tipurile: turism, transport orasenesc si preorasenesc. Ca produs principal al noii generatii, seria V devine un bun exemplu al valorii operationale cu referire la autocarele medii si mari, echipate cu tehnologii de varf si care au rezultate performante atunci cand se doreste imbinarea dintre economie si lux.

Mai multe informatii despre: Autobuze Autocare
Bunt Hosting - Web Hosting